Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει ανάπτυξη αν δεν λυθεί το πρόβλημα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 12:27

Δεν υπάρχει ανάπτυξη, βιώσιμη οικονομική προοπτική, ποιότητα ζωής, κράτος και ασφάλεια αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στον χαιρετισμό του στην ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Ζάππειο, κατά την οποία ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης παρουσίασε το σχέδιο για τηνδιαχείριση των στερεών αποβλήτων.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος το πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί μέσα στην παρούσα τετραετία με τον πιο αποτελεσματικό και πολιτισμένο τρόπο και ζήτησε τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην κατεύθυνση αυτή. Παράλληλα εκδήλωσε τη στήριξή του στο σχέδιο που ανακοίνωσε ο κ. Πατούλης το οποίο χαρακτήρισε καινοτόμο.

«Είναι καινοτόμο, γιατί περιλαμβάνει και νέες προσπάθειες και πρωτοβουλίες και πιστεύω ότι στο τέλος της τετραετίας, με τα μετρήσιμα αποτελέσματα που θα έχει θα μπορούμε όλοι μαζί να πούμε ότι η Περιφέρεια Αττικής, η κυβέρνηση , οι δήμοι, οι πολίτες της Αττικής, όλοι μαζί ενωμένοι, δώσαμε μια μάχη και την κερδίσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)