Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Σκληρή κόντρα μεταξύ Κ. Μητσοτάκη και Αλ. Τσίπρα

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 10:52

Σε ένα μπρα ντε φερ μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο αναφορικά με το άσυλο. Μετά τις αρχικές τοποθετήσεις ακολούθησε δεύτερος αλλά και τρίτος “γύρος” αντιπαράθεσης, ενώ δεν έλειψαν οι προσωπικές αναφορές.

“Φωτιά” στη συζήτηση έβαλε η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο Στέλιο Πέτσα. Στην τοποθέτηση του ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως ο Στ. Πέτσας είπε πως περισσότερες περιπολίες σημαίνει περισσότερα τραγικά συμβάντα και έθεσε το ερώτημα “ γιατί περισσότερες περιπολίες να μην σημαίνει περισσότερες διασώσεις;”. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε άλλες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, λέγοντας πως συνδέει το προσφυγικό με ελληνοτουρκικά ζητήματα.

“Σας καλώ να καταθέσετε στα πρακτικά τις δηλώσεις του κυρίου Πέτσα” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε “περιμένω”. Για να συμπληρώσει πως δεν πρόκειται να κατατεθούν οι σχετικές δηλώσεις γιατί δεν έγιναν. “Δεν αλλάζει του χούι. Μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης” προσέθεσε και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε “εσείς δεν πάσχετε από μετατραυματικό στρες αλλά από μετεκλογικό στρες”.

“Ηλπιζα ότι δεν ρίχνατε τόσο χαμηλά το επίπεδο σήμερα” απάντησε ο Αλέξης Τσίπας, λέγοντας πως θα παρουσιάσει τις σχετικές δηλώσεις. “Τότε είτε θα βγείτε και θα αναιρέσετε τα περί fake news είτε θα τον οδηγήσετε σπίτι του” είπε.

Ακολούθησε τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και εξαπέλυσε βέλη λέγοντας πως υπάρχει συμψηφισμός του προσφυγικού με τα ελληνοτουρκικά.

Πηγη euro2day.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)