Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Συντυχάκης: Βολεύει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζουν τον σκυλοκαβγά τους στο σκάνδαλο «Novartis»

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 17:45

Ο λαός δεν πρέπει να υποκύψει ούτε στους αποπροσανατολισμούς, ούτε στους σκυλοκαβγάδες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε για τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την Δ. Παπαγγελόπουλο ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτώβρη.

Βολεύει και τους δύο να περιορίζουν την ατζέντα του μεταξύ τους σκυλοκαβγά στο σκάνδαλο της «Νovartis», είπε, γιατί την ίδια στιγμή συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα, όπως η υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας επέκτασης των αμερικανικών βάσεων, το επικείμενο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις ΣΣΕ και στον γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και τα σχέδια για το Ασφαλιστικό.

Ενοχλήθηκαν γιατί προηγήθηκαν δύο μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις και φυσικά η μεγαλειώδης πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για «σαχλαμαρώδη αντικομμουνισμό» στα όσα επακολούθησαν.

Σημείωσε ότι το σκάνδαλο «Novartis» είναι σοβαρό υπενθυμίζοντας τη θέση του ΚΚΕ «όλα στο φως, όλα θα πρέπει να διερευνηθούν και να εξεταστούν», υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι το σκάνδαλο των σκανδάλων είναι ότι το Φάρμακο πλέον αποτελεί εμπόρευμα στα χέρια λίγων επιχειρηματικών ομίλων που κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα διασφαλίσει περισσότερα κέρδη και ότι από το 2009 έως το 2016 οι κρατικές δαπάνες για το Φάρμακο μειώθηκαν κατά 57,7% και την ίδια στιγμή οι δαπάνες των ασφαλισμένων αυξήθηκαν κατά 43,1%.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ