Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Δυναμικός αέρας νίκης στην παρουσίαση των Υποψηφίων του Συνδυασμού «Ο Τόπος μας Μπροστά»

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 11:42

Καρφίτσα δεν έπεφτε –κυριολεκτικά!- στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πολύκεντρου Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, με πολλούς όρθιους στους διαδρόμους, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «Ο Τόπος μας Μπροστά» που με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαθιουδάκη κατέρχεται δυναμικά στο στίβο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 26ης Μαΐου, με δυνατό αέρα νίκης, όπως έδειξε η τεράστια συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής.

Χαρακτηριστικό της πραγματικά εντυπωσιακής κοσμοσυρροής ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν από παριστάμενους εντός της κατάμεστης αίθουσας, ότι η εκδήλωση θα έπρεπε να φιλοξενηθεί καλύτερα στο… Κλειστό Μοιρών για να χωρέσουν όλοι ή ότι θα έπρεπε να γίνει την ίδια μέρα… απογευματινή και βραδινή παρουσίαση του Συνδυασμού για να μην στριμωχνόταν ο κόσμος.

topos mprosta faistos parousiasi ypopsifioi2

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης, που ξεκίνησε με Αγιασμό και έγινε παρουσία εκπροσώπων της τοπικής Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης, ανέλαβε η νεαρή Εύα Ταβερναράκη από το Τυμπάκι, η οποία αφού έκανε αναφορά για «ένα ψηφοδέλτιο-νίκης που περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα δίπλα σε πολύ έμπειρα ονόματα της Αυτοδιοίκησης», κάλεσε τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη στο βήμα υπό το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου, ανδρών και γυναικών όλων των ηλικιών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του –η οποία διακοπτόταν πολύ συχνά από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου- ο κ. Μαθιουδάκης, μίλησε, μεταξύ άλλων «για την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο Τόπος μας για να προχωρήσει επιτέλους Μπροστά», τονίζοντας την μέχρι τώρα ουσιαστική «έλλειψη οράματος» από τους Δημοτικούς άρχοντες για τον Δήμο Φαιστού παρά τα πλούσια προσόντα του που του προσφέρουν όλες τις προοπτικές ανάπτυξης. «Ας αναλογιστεί ο καθένας από μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαθιουδάκης, «πόσο ορθό και δίκαιο είναι ένας τέτοιος Δήμος, όπως ο Δήμος Φαιστού, με εύφορη γη που παράγει εξαιρετικά προϊόντα, με μοναδικά τοπία & πανέμορφες παραλίες, πλούσια ιστορία, παράδοση και πολιτισμό, να υστερεί δραματικά σε υποδομές, έργα και ανάπτυξη». Ο ίδιος μίλησε για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών «με ελλείψεις ακόμα και σε στοιχειώδη θέματα, όπως ασφαλείς δρόμους, που δυστυχώς στην περιοχή μας αποτελούν «το βασίλειο της λακκούβας», την ύδρευση-άρδευση, την αποκομιδή απορριμμάτων, τον ανεπαρκή δημοτικό φωτισμό, τους εξωραϊσμούς και τις αναπλάσεις δημόσιων χώρων αλλά και στους πλέον σημαντικούς τομείς της Υγείας, Παιδείας, Αστυνόμευσης, όπου η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί και να κερδίζει όσα δικαιούνται ΟΛΟΙ οι δημότες της ακόμα κι αν μένουν στο πιο απομακρυσμένο χωριό ή οικισμό», προσθέτοντας πως «Όλοι εμείς λέμε τέρμα στην ανοχή και στην αδράνεια, τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, απαιτούν λύσεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Για αυτό πήρα την απόφαση να εκφράσω μαζί με όλους εσάς και όσους μας στηρίζουν την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας. Ο αγώνας είναι κοινός, η προσπάθεια να γίνει από όλους, για όλους- και με καθαρή νίκη στον εκλογικό αγώνα θα είμαστε εμείς που θα εμπιστευτούν οι δημότες για μια νέα αρχή προς στο συμφέρον όλων μας».

Παρουσιάζοντας έναν-έναν τους υποψηφίους του Συνδυασμού του, υπό το διαρκές χειροκρότημα του κόσμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης υπογράμμισε ότι «το συνδυασμό μας στελεχώνουν δημότισσες και δημότες με ικανότητες και διάθεση να προσφέρουν για να πάει ο Τόπος μας Μπροστά». Στο φουαγιέ της αίθουσας υπήρχε φροντισμένος μπουφές για τους παριστάμενους, όπου στα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν, μετά το πέρας της εκδήλωσης, κυριάρχησαν βεβαίως οι συζητήσεις για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες, όπως σχολιάστηκε θα είναι πολύ ιδιαίτερες και βεβαίως αναμένονται με ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search