Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Άθλεση: «Η ανάπτυξη θα χωλαίνει με έναν περιφερειακό προπονητή»

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 19:40 Γράφτηκε από τον
Άθλεση. Άθλεση.

Με ανακοίνωση η Άθλεση εκφράζει τη θλίψη της για την απόρριψη του Μανόλη Μανωλάκη από τη θέση του περιφερειακού προπονητή.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι φέτος η Κρήτη θα χωλαίνει στην ανάπτυξη, καθώς ένας μόνο προπονητής δεν θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει μια τόσο μεγάλη έκταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θλίψη μας προκάλεσε η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α για τους περιφερειακούς προπονητές βόλεϊ στην Κρήτη και η απόρριψη του κου Μανωλάκη Μανόλη. Ο κος Μανωλάκης προσφέρει αφιλοκερδώς στο άθλημα ως περιφερειακός προπονητής από το 2013 και μετέπειτα ως αποσπασμένος από το σχολείο του ομοσπονδιακός προπονητής από το 2017.

Είναι πολλά χρόνια προπονητής στο σωματείο μας και γνωρίζουμε πολύ καλά την προσφορά του στο άθλημα. Όλη η Ελλάδα επίσης γνωρίζει τις παίκτριες που ανέδειξε και προώθησε στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος. Υπήρξε ανιδιοτελής εργάτης του αθλητισμού και θα εξακολουθεί να υπηρετεί το βόλεϊ ανεξάρτητα των επιλογών κάποιων.

Η ανάπτυξη στην Κρήτη θα χωλαίνει φέτος, μιας και οι δύο προπονητές μειώθηκαν σε έναν έχοντας να καλύψει μια τόσο μεγάλη έκταση σε ολόκληρο το νησί και στα αγόρια και στα κορίτσια. Απεναντίας με έκπληξη βλέπουμε άλλες περιοχές της Ελλάδας (μικρότερες σε έκταση από την Κρήτη), να έχουν 3 η 4 ομοσπονδιακούς, πράγμα που είναι εύλογο με τον κορωνοϊό, μιας και χρειάζονται παραπάνω προπονήσεις στους επίλεκτους αθλητές –τριες και σε μικρότερες ομάδες ατόμων.Τα γεωγραφικά κριτήρια ούτε καν ελήφθησαν υπ’ όψιν.

Εμείς ως σωματείο ευχόμαστε καλή υπομονή και καλή θητεία στον μοναδικό ομοσπονδιακό ΠΛΕΟΝ της Κρήτης, Νικητάκη Νικήτα και θα διευκολύνουμε κατά το δυνατόν το έργο του. Ευχόμαστε όμως να σταματήσει κάποια στιγμή , η υποτίμηση του Κρητικού βόλεϊ.

ΤΟ ΔΣ ΑΘΛΕΣΗ».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport