Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια του Ν. Συριγωνάκη στον Μ. Μαρκάκη

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 20:01 Γράφτηκε από τον

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης με ανακοίνωση του,  εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια, στον επανεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπη Μαρκάκη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναδεικνύουν την απόλυτη εμπιστοσύνη των εκλογέων στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητέ κ. Μαρκάκη, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ως πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναδεικνύουν την απόλυτη εμπιστοσύνη των εκλογέων στο πρόσωπό σας.

Το γεγονός ότι αυτή θα είναι η τρίτη σας θητεία ως πρόεδρος της Ένωσης αποτελεί ευτυχή συγκυρία για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, το οποίο, όπως όλα τα αθλήματα είχε υποστεί τις αρνητικές συνέπειες, όχι μόνο της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αλλά και της πανδημίας. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κάποιος, πόσο δύσκολο έργο καλείστε να επιτελέσετε στο παραπάνω πλαίσιο.

Ωστόσο, άνθρωποι με την μακρά σας πορεία στο χώρο μπορούν να διαχειριστούν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις, έτσι ώστε το μπάσκετ στην Κρήτη να μπορεί να ξεπεράσει, όχι μόνο τα όρια του νησιού μας, αλλά και τα σύνορα της χώρα μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη κατά την επιτέλεση των καθηκόντων σας και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η συνεργασία μεταξύ μας είναι δεδομένη, με στόχο πάντα την προάσπιση και την προώθηση του αθλητισμού».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα