Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωσε σημαντικές μεταγραφές ο Εργοτέλης!

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 11:07 Γράφτηκε από τον
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δυο μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη. 

Με την επιστορφή της ομάδας στην Γ' Εθνική επιστρέφουν και δυο παιδιά που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στους "κιτρινόμαυρους". Ο λόγος για τους Γιώργο Αντωνογιαννάκη και τον Γιάννη Γουμενάκη. 

Η ανακοίνωση:

Την ομάδα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην επιστροφή της στη Γ’ Εθνικής κατηγορία θα ενισχύσουν οι Γιώργος Αντωνογιαννάκης και Γιάννης Γουμενάκης.

Αμφότεροι είναι αθλητές οι οποίοι «γαλουχήθηκαν» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Βισκαδουράκη και προέρχονται από τις Ακαδημίες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, επιστρέφουν στον σύλλογο προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Αντωνογιαννάκης είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 200 cm, αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ηράκλειο Ο.Α.Α. και Α.Ο. Δειλινό. Ο Γιαννης Γουμενάκης είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 185 cm, αγωνίζεται στις θέσεις 1, 2 και έχει παίξει σε Ηράκλειο Ο.Α.Α. και Α.Ο. Δειλινό.

Η επιτροπή μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ καλωσορίζει τους δύο αθλητές και ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο. Δειλινό και τον πρόεδρό της Γιώργο Χιωτάκη για την άριστη συνεργασία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)