Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Σφοδρή επίθεση της ΕΟΚ στον Λ. Αυγενάκη

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 12:26 Γράφτηκε από τον

Κύκλοι της ΕΟΚ απάντησαν με σκληρά λόγια στα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στο All Star Basket περί ξεπερασμένου μάνατζμεντ. Η ομοσπονδία αναφέρει πως ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει γνώση του αντικειμένου, επιδιώκει την δημοσιότητα και έχει γίνει γραφικός, ενώ καλεί να τον ανακαλέσει κάποιος στη νομιμότητα γιατί υπάρχουν κίνδυνοι από παρέμβαση του κράτους στο αυτοδιοίκητο του μπάσκετ.

Αναλυτικά η θέση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η γνώση αποτελεί προϋπόθεση της γνώμης. Ο κύριος Αυγενάκης εμφανώς στερείται γνώσης, όμως δεν παύει να επιδιώκει την δημοσιότητα. Το κάνει παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει και έχει γίνει γραφικός.

Στο νέο του παραλήρημα, εμπλέκει την έβδομη Εθνική ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, την Εθνική που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μέσα από αντιξοότητες, το πρωτάθλημα που κόντρα στις πάγια εκπεφρασμένες επιταγές της ΕΟΚ κατακλύζεται από ξένους αδιαφορώντας για τον Έλληνα παίκτη.

Με αυτές τις παρεμβάσεις που είναι εξόχως ενάντια στην ανεξαρτησία του αθλήματος, τις αρχές των διεθνών ομοσπονδιών και την αυτονομία του αθλητικού κινήματος, η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί αποκλεισμένη, στο περιθώριο του διεθνούς αθλητικού στερεώματος, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με άλλες χώρες.

Πριν φτάσουμε σε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις, ας βρεθεί κάποιος να ανακαλέσει τον κύριο Αυγενάκη στον σεβασμό της νομιμότητας." 

Πηγή:sport-fm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport