Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Ενθουσιασμός στον ΟΦΗ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παπάγου

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 19:09 Γράφτηκε από τον

Ενθουσιασμός επικρατεί στην ομάδα του ΟΦΗ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παπάγου που επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας. 

Όχι τόσο η νίκη αλλά κυρίως η εμφάνιση έφερε ικανοποίηση και στον τεχνικό της ομάδας Β. Ράλλη που επισήμανε ότι:  "Είμαστε σε καλή κατάσταση, ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική επαρχιακή ομάδα στην κατηγορία, η οποία ταξιδεύει και τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι όντως εκτός. Είναι δύσκολη κατηγορία. Αν όμως έχουμε τις εμφανίσεις των τελευταίων τριών εβδομάδων, νομίζω ότι η ομάδα θα έχει πολύ καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά και έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει στον ΟΦΗ σαν προπονητής."

O καλαθοσφαιριστής του ΟΦΗ Δημήτρης Καραδολάμης από την μεριά του τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα. Παίξαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Δείξαμε ότι δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή την θέση. Παλέψαμε όλοι σαν ομάδα και κερδίσαμε το ματς πολύ εύκολα, όπου αυτό μας δίνει χαρά και δύναμη. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια για μία νίκη."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ