Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Β. Ράλλης: Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με τον Πρωτέα, μοναδικές στιγμές στην Ταϊλάνδη

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 11:32 Γράφτηκε από τον

Λίγες ώρες μέρα την άφιξη της αποστολής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ στην Αθήνα, ο τεχνικός της κρητικής ομάδαας, Βασίλης Ράλλης μίλησε για την εμπειρία που είχαν στην Ταϊλάνδη και για την προετοιμασία της ομάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και το σημερινό παιχνίδι (5μ.μ) με τον Πρωτέα Βούλας για την Α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΟΦΗ στην Ταϊλάνδη: 

"Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα σαν ομάδα. Προσπαθήσαμε να βρούμε τις συνεργασίες μας σε άμυνα και επίθεση. Τα πόδια δεν βοηθούν αυτήν την εποχή, όπως και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Παίξαμε πέντε ματς σε πέντε μέρες στην Ταϊλάνδη, κάτι πολύ δύσκολο ακόμα και για εποχή που μια ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη. Έιχαμε όμως την τύχη να παίξουμε παιχνίδια με ομάδες που δεν θα μπορούσαμε να βρούμε στην Ελλάδα, λόγω δυναμικής. Άρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ανεξάρτητα το αποτέλεσμα. Το ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις, είναι ακόμα μια επιπλέον επιτυχία.
Στο τουρνουά της Ταϊλάνδης ζήσαμε πραγματικά μοναδικές στιγμές. Υπήρξε τρομερή ανταπόκριση στην πόλη για το τουρνουά, ήταν πραγματικά παγκόσμιου επιπέδου. Απολαύσαμε την κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου, η εμπειρία ήταν τεράστια για όλους εμάς. Ο κόσμος της πόλης μας λάτρεψε και όλο αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάει εύκολα μια ομάδα της κατηγορίας μας".

Όσον αφορά την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας την Παρασκευή (20/09), κόντρα στον Πρωτέα Βούλας για την Α' φάση του Κυπέλλου, τόνισε ότι:

"Η ομάδα προέρχεται από μία σειρά αγώνων και σίγουρα υπάρχει πολύ κούραση από το πολύωρο ταξίδι και την διαφορά ώρας. Θα προσπαθήσουμε όμως να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε την συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)