Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωσε την αγορά του ΑΦΜ του Χολαργού ο Κολοσσός Ρόδου

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 15:20
Α1
Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία και συνεχίζει στην Α1 μπάσκετ η ομάδα των Δωδεκανήσων

Στην Basket League παραμένει ο Κολοσσός Ρόδου, καθώς αγόρασε το ΑΦΜ του Χολαργού. Η συμφωνία και τυπικά οριστικοποιήθηκε το Σάββατο (20/7) με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας των Δωδεκανήσων, η οποία καλεί τον κόσμο να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια, αφού το μπάσκετ παραμένει ζωντανό και σε τοπ επίπεδο στη Ρόδο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Η συνένωση του Κολοσσού με τον Χολαργό, για τη δημιουργία ενός νέου μπασκετικού μοντέλου, είναι γεγονός. 

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων συμφώνησαν σε όλα και η Ρόδος θα παραμείνει μια κυψέλη του μπάσκετ, αλλά και ο αγαπημένος προορισμός των φίλων του αθλήματος. 

Σε μια δύσκολη εποχή για το επαγγελματικό πρωτάθλημα, η σύμπραξη και η συνεργασία του Κολοσσού με τον Χολαργό, δίνει ελπίδα, όραμα και προοπτική για το μέλλον. 

Με σύγχρονες ιδέες, με εγγυημένο προϋπολογισμό, με νέο γήπεδο και πολλή όρεξη για δουλειά, το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα πιστεύουμε ότι θα συμβάλει - στο μέτρο του δυνατού - στην αναβάθμιση του Πρωταθλήματος, αλλά και θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μπασκετικού υβριδίου, με έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο, που αποζητά ο κόσμος. 

Στην προσπάθεια για το νέο αυτό ξεκίνημα και το χτίσιμο μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει, πέρα από τη συνεισφορά των παραγόντων της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών, ξεχωριστό ρόλο θα έχει και η τοπική κοινωνία. 

Κάτι αληθινά μεγάλο γεννιέται στη Ρόδο και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές, τις οποίες μόνο το αγαπημένο μας άθλημα μπορεί να προσφέρει».

a-sports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)