Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

«Χαστούκι» στις μεθοδεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού και στον ίδιο η απόφαση του πρωτοδικείου!

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 13:15 Γράφτηκε από τον

Δεν πέρασε από τη δικαιοσύνη το «αντάρτικό» του Υφυπουργού αθλητισμού!

 Ένα από τα πιο ισχυρά «χτυπήματα» που έχει δεχθεί ως τώρα υπέστη ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η προσφυγή για προσωρινή διοίκηση στην ΕΙΟ. Μία από τις… πρακτικές που είχε στο συρτάρι για τον έλεγχο στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει από τις αρχές της εβδομάδας για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Πως δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει η «ωμή παρέμβαση της Κυβέρνησης στην ΕΙΟ». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν, πριν από 25 λεπτά η πρόεδρος του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών, Ασπασία Αλβανού, απέρριψε την προσφυγή για προσωρινή διοίκηση στην ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία.

Η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της. Ο Λευτέρης Αυγενάκης αιφνιδιάστηκε για ακόμα μία φορά. Ο Υφυπουργούς Αθλητισμού παραμένει εκτεθειμένος με όσα πράττει, διότι έχει φτάσει στο σημείο να προτείνει για να στελεχώσει μια προσωρινή διοίκηση ανθρώπους από το ίδιο του το γραφείο!

Μένει να φανεί αν, ή καλύτερα πότε αναμένεται να επιχειρήσει το επόμενο «πραξικόπημα». Οι μεθοδεύσεις του και ο στόχος του παραμένει, παρά το γεγονός πως είναι έκθετος σε όλους τους φορείς του αθλητισμού, να εμπλακεί με κάθε τρόπο στις εκλογικές διαδικασίες των αθλητικών ομοσπονδιών.

Πηγή: sportime.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport