Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Επίσκεψη και στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ από τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 17:06 Γράφτηκε από τον

Τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο, 16 Μαΐου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έπειτα από εκείνες των ΟΑΚΑ και ΣΕΦ τις προηγούμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός, τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι παρουσίασαν τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο δίμηνο που οι εγκαταστάσεις παρέμειναν κλειστές, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού και διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του ΕΑΚΗ, για να υποδεχθεί ξανά σωματεία, αθλητές και αθλούμενους, στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.

Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά στο στέγαστρο της πισίνας στο Λίντο, η οποία θα παραδοθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Παράλληλα, εξελίσσεται η μελέτη για την ελαφριά κατασκευή κλειστού προπονητηρίου μπάσκετ και βόλεϊ στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στο Λίντο, αλλά και η αξιοποίηση του ανοιχτού χώρου δίπλα στα τένις, με σκοπό να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις τους και να δημιουργηθούν μικρά γήπεδα και για άλλες αθλοπαιδιές.

Επιπλέον, προχωράει και η αναβάθμιση των ανοιχτών εγκαταστάσεων μπάσκετ και βόλεϊ στο Στάδιο Ελευθερίας, η αντικατάσταση του ταρτάν και η προσθήκη ενός ακόμα γηπέδου τένις στα υπάρχοντα δύο.

Πηγή: sport24.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)